UA

ОТП БАНК відкрив серію заходів для корпоративних клієнтів: стартували в Одесі

ОТП БАНК відкрив серію заходів для корпоративних клієнтів: стартували в Одесі

АТ «ОТП БАНК» провів перший у 2024 році захід із запланованої серії подій для клієнтів малого й середнього бізнесу. Цього разу в Одесі говорили на тему:«Export&import 2024: база знань для успішної діяльності».

Спікери від Банку надали практичні рекомендації щодо оформлення документів при проведенні експортних та імпортних операцій. Клієнтам детально розповіли, яку саме інформацію необхідно надати фінансовій установі для всебічного аналізу та перевірки. Увагу зосередили на нових вимогах здійснення банками фінансового моніторингу.

Учасникам освітнього семінару представили інформацію про електронні сервіси від ОТП БАНК, що дозволяють зробити процес ведення зовнішньоекономічної діяльності зручнішим й простішим.

З гостями обговорили макроекономічні тренди й перспективи подальшого розвитку економіки.

Адвокати Crowe Mikhailenko – юридичної компанії, що є партнером Банку, зосередили увагу на особливостях складання звіту про контрольовані іноземні компанії, а також надали поради щодо підготовки до перевірок податкової та Бюро економічної безпеки.

Під час завершальної сесії семінару спікери надали відповіді на всі питання клієнтів.

У 2023 році подібні заходи ОТП БАНК проводив у Дніпрі, Києві та Львові.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація