UA

ОТП БАНК спростив процедуру зняття готівки у касі для бізнес-клієнтів

ОТП БАНК спростив процедуру зняття готівки у касі для бізнес-клієнтів

Для юридичних осіб – клієнтів АТ «ОТП БАНК» спрощено отримання готівки у касі. Відтепер для цього достатньо дистанційно сформувати запит у системі Click OTPay.

Завдяки новому сервісу бізнес-клієнти можуть отримати готівку у касі Банку без очікування на перевірку грошового чеку. Послуга дозволяє заощадити, адже на відміну від оформлення грошової чекової книжки подача запиту у системі Click OTPay безкоштовна.

Для того, щоб скористатися сервісом, потрібно сформувати запит із накладанням ЕЦП (електронного цифрового підпису) через особистий кабінет у системі Click OTPay в розділі «Готівка». При цьому є можливість вказати відділення, у якому зручно отримати кошти. Після відправлення запиту необхідно звернутися до Банку з документами (паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків) та отримати гроші.

Нагадаємо, у 2023 році Сlick OTPay увійшов у ТОП-3 найкращих інтернет-банкінгів України та у ТОП-6 найкращих інтернет-банкінгів країн Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії – за версією SME Banking Agency.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація