UA

Третій рік поспіль: ОТП Банк став Золотим спонсором на Форумі медичних клінік

Третій рік поспіль: ОТП Банк став Золотим спонсором на Форумі медичних клінік

ОТП Банк третій рік поспіль став Золотим спонсором Форуму власників та керівників медичного бізнесу, який відбувся у вересні у Львові.

Про спільність між банкіром і лікарем у важливості репутації, професіоналізму та довіри розповіла під час заходу Леся Сирота, директорка департаменту з продажів роздрібного бізнесу ОТП Банку, team-лідерка благодійного проєкту OTP Bank helps Ukraine, членкиня ради ОТП Пенсія і пенсійного фонду ФріФлайт. «Поглянемо на цифри: 90% преміальних клієнтів банку приходять за рекомендацією. 30% придбаних ОВДП на ринку належать клієнтам ОТП Банку, а кожен четвертий учасник рейтингу Forbes також є преміальним клієнтом банку», – відзначила вона.

Також у своїй доповіді Леся Сирота висвітлила підтримку банком благодійних фондів – «Підтримай Азов», «Патріот», «Київська школа економіки», «КРАКЕН» та допомогу Херсонській громаді після підриву Каховської ГЕС.

«Однією з таких співпраць є і благодійний збір у 8 млн грн разом з Superhumans Center для створення освітнього центру та протезування для українських героїв», – додала Леся Сирота.

Крім того, під час Форуму начальник відділу управління продажів в національних мережах ОТП Банку Руслан Бойко розповів про спеціальну кредитну програму «Поверни смак життя» – для пацієнтів стоматологічних клінік.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація