UA

ОТП Банк та Superhumans Center уклали договір про благодійну пожертву на 2023-2024 рр.

ОТП Банк та Superhumans Center уклали договір про благодійну пожертву на 2023-2024 рр.

ОТП Банк уклав договір про благодійну пожертву на 2023-2024 рр. з Superhumans – некомерційним проєктом без державного фінансування, створеним на базі Львівського обласного госпіталя ветеранів війн і репресованих ім. Ю. Липи який функціонує завдяки донорам та благодійникам, та займається протезуванням, складною реконструктивною хірургією, реабілітацією та психологічною підтримкою українців, які отримали травми через війну.

Фінансування планується для двох надважливих напрямів: протезування героїв, повернення їх до соціального життя та створення освітнього центру, з метою масштабування допомоги та навчання фахівців з протезування, дефіцит яких існує на сьогодні.

Вже у вересні банк перерахував Superhumans Center 5 млн грн, для створення на його базі освітнього центру, а також прийняв рішення про щомісячне перерахування допомоги для протезування українських військових та цивільних, що постраждали внаслідок війни з рф.

«Я був у Superhumans Center, і бачив людей, які пройшли протезування та реабілітацію. Їхня енергія та жага повернутися до повноцінного життя просто вражає. Вони — справжні герої. І це дійсно - проєкт, якому хочеться та потрібно допомагати», — прокоментував укладання угоди з Superhumans Center голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий.

«Я дуже перейнялася інтерв’ю Ольги Руднєвої щодо ветеранів. Пропустила через себе. Моя донька, наші діти – будуть жити в країні ветеранів і архі важливо, щоб вони бачили ветеранів на сучасних протезах. Superhumans Center застосовує комплексний підхід до лікування та прагне змінити сприйняття та психологічний підхід до українців, які отримали складні травми та втратили кінцівки», — зазначила тім-лідерка проєкту OTP Bank Helps Ukraine Леся Сирота.

«Ми щасливі мати ще одного партнера з банківського сектору, який розуміє важливість вибудовування експертизи з надання медичної допомоги при військові травмі в Україні. Сьогодні нам актуально вчити наших протезистів та реабілітологів надавати якісну послугу в Україні та якомога швидше ставити людей на ноги і повертати до нормального життя. Саме в цих напрямах плануємо працювати з ОТП Банком. Спільними зусиллями ми зможемо навчити наших фахівців надавати найкращі послуги та подаруємо нашим захисникам та цивільним впевненість, що їм повернуть вдома втрачені можливості», — розповідає про співпрацю СЕО Superhumans Center Ольга Руднєва.

Нагадаємо, у серпні, до Дня незалежності України, ОТП Банк провів два благодійних онлайн аукціони – внутрішній для співробітників та зовнішній для усіх бажаючих, на яких зібрав від продажу цінних пам’ятних лотів понад 3 млн грн. Кошти у повному обсязі було перераховано Superhumans Center для протезування українців.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація