UA

ОТП Банк спільно з Mastercard та єДопомога Волонтерська дарують майстер-клас Євгена Клопотенка

До кінця року кожен власник картки ОТП Банку платіжної системи Mastercard має шанс виграти 1 з 20 онлайн-майстер-класів із приготування борщу від Євгена Клопотенка. Для цього необхідно зробити донат на платформі єДопомога Волонтерська, а 20 найактивніших учасників отримають головні подарунки. Переможці також отримають сет-бокс із необхідними інгредієнтами для приготування борщу та брендованим фартухом від шефа. Крім того, щомісяця буде розіграно книгу з автографом Євгена.

Як взяти участь:

  1. Пройдіть швидку реєстрацію на платформі єДопомога Волонткрська.
  2. Перейдіть до пункту «Допомогти швидко онлайн», виберіть заявку, на яку хочете відгукнутися, і зручну для вас суму допомоги.
  3. Оплатіть передплату єДопомога карткою ОТП Банку платіжної системи Mastercard.
  4. Отримайте шанс виграти майстер-клас із приготування борщу від Євгена Клопотенка або інші цікаві подарунки.
    1. Деталі на donates.edopomoga.gov.ua.


      Поділіться цією новиною з друзями!

      Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

      З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

      В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

      Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

      Додаткова інформація