UA

ОТП Банк розпочав кредитування стоматологічних послуг

ОТП Банк розпочав кредитування стоматологічних послуг

В ОТП Банку стартувала партнерська програма «Поверни смак життя» разом з мережею сімейних стоматологій Giorno Dentale. Зокрема, клієнти можуть отримати кредит на вартісні послуги, а саме комплексне лікування, ортодонтію, протезування чи імплантацію. Програма поширюється на стоматологічні клініки у місті Києві та Львові.

У межах програми позичальник може розбити платежі на термін до 12 місяців і сплатити стоматологічні послуги на суму до 100 тис. грн. Є можливість дострокового погашення кредиту.

Крім того, у межах партнерської програми передбачено низку бонусів та знижок для клієнтів ОТП Банку, які оформили лікування в кредит. «Багато стоматологічних послуг є досить вартісними, адже потребують спеціальних матеріалів. Водночас проблеми зубів, ясен тощо – дійсно важливі, їх не слід залишати поза увагою чи відкладати «на потім». Знаємо це самі, тому й розробили спеціальну кредитну програму. Наша мета – зробити доступними якісні медичні послуги як для діючих клієнтів банку, так і для нових. А також допомогти їм зосередитися на лікуванні, не втрачаючи час на пошуки фінансових ресурсів», – розповів начальник відділу управління продажів в національних мережах ОТП Банку Руслан Бойко.

Детальніше про умови партнерської програми читайте за посиланням: https://giorno-dentale.com/kredit.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація