UA

Клієнти ОТП Банку отримали змогу переглядати свій портфель ОВДП у застосунку OTP Bank UA

Клієнти ОТП Банку отримали змогу переглядати свій портфель ОВДП у застосунку OTP Bank UA

Клієнти ОТП Банку отримали змогу відслідковувати свій портфель ОВДП у застосунку OTP Bank UA завдяки новому сервісу у застосунку OTP Bank UA. Зокрема клієнти – власники облігацій можуть перевірити свій портфель цінних паперів та історію операцій, контролювати графік виплати відсотків, ознайомитися з графіком повернення інвестицій.

Клієнти, які не є власниками ОВДП, можуть отримати додаткову інформацію про цінні папери та подати онлайн-заявку для отримання консультації.

Для того, щоб переглянути інформацію про ОВДП у застосунку, треба натиснути на пункт меню «Накопичення», далі обрати «Облігації».

Як прокоментував старт нового сервісу Олег Клименко, член правління з роздрібного бізнесу ОТП Банку, «це надзвичайно важливе впровадження, особливо з огляду на те, яке значення військові ОВДП мають у наш час. Завдяки придбанню облігацій ми не тільки допомагаємо клієнтам отримувати додатковий дохід, але й підтримуємо державу та робимо внесок у перемогу України». «ОТП Банк завжди посідав флагманські позиції в інвестиційному банкінгу, тож диджиталізація операцій з цінними паперами стала нашим пріоритетом. Сьогодні ми запровадили перше рішення – мінімально життєздатний продукт, але незабаром планується подальше розширення функціоналу застосунку, зокрема буде додано можливість купівлі-продажу ОВДП та відкриття рахунків у цінних паперах», – розповів він.

Щоб дізнатися більше про застосунок OTP Bank UA, переходьте за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація