UA

Член правління ОТП Банку увійшов до трійки кращих роздрібних банкірів країни, — Finawards, 2022

Олег Клименко, член правління ОТП Банку з розвитку роздрібного бізнесу, став одним з трьох кращих роздрібних банкірів України за підсумками 2022 року, відповідно до рейтингу Finawards від провідних фінансових порталів Minfin.com.ua та Finance.ua.

У важчий воєнний 2022 рік ритейл-команда ОТП Банку досягла чималих успіхів. Зокрема, банк першим на банківському ринку відновив роздрібне цільове кредитування у найбільших мережах, зокрема у Comfy, Eldorado, Фокстроті, що дало позитивний поштовх до відновлення кредитування рештою банків. Загалом обсяг наданих кредитів з 1 червня до кінця 2022 р. перевищив 1 млрд грн. Майже одночасно ОТП Банк запровадив миттєву розстрочку через мобільний додаток для покупок, сплачених за допомогою кредитних карток у мережі партнерів, яка за підсумками року включала вісім найбільших українських ритейлерів.

Ще одним ключовим досягненням банку на роздрібному ринку став приріст портфелю строкових депозитів фізичних осіб майже вдвічі, що дозволило банку посісти лідируючи позиції за цим показником серед комерційних банків у 2022 році.

Протягом 2022 року ОТП Банк досяг максимального історичного рівня усіх показників якості обслуговування клієнтів Інформаційним центром та підвищив індекс лояльності клієнтів на 16%.

FinAwards – це всеукраїнська щорічна премія, що визначає найкращі фінансові продукти, клієнтські сервіси, IT-впровадження та рекламні проєкти ринку фінансових послуг, а також найуспішніших та найефективніших ТОП менеджерів фінансових компаній.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація