UA

OTP Bank отримав відзнаку від HR-бренд Україна – 2022

OTP Bank отримав нагороду HR-бренд Україна – 2022 у партнерській номінації від Handy.ai «Human-centric communications success» за проєкт OTP Helps Ukraine.

У межах цього проєкту банк надавав допомогу працівникам, особливо тим, хто опинився у зоні окупації та бойових дій, хто не мав необхідних ліків, хто потребував фінансової підтримки та прихистку, а також запустив масштабну благодійну програму OTP Bank Helps Ukraine. Це інтернет-платформа, що збирає кошти на низку благочинних ініціатив по всій Україні.

Премія HR-бренд Україна – головна, щорічна, незалежна, авторитетна премія в Україні за найбільш успішні проєкти в галузі управління людським капіталом, репутацією та іміджем компаній як роботодавців.

Мета премії HR-бренд – популяризувати найбільш успішні кейси у галузі управління людським капіталом, репутацією та іміджем компанії як роботодавця; забезпечити експертну оцінку проєктів та їх визнання у бізнес-спільноті; а також – сприяти розвитку культури HR-брендингу в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація