UA

ОТП Банк виступив Золотим спонсором ІХ Форуму власників та керівників медичних клінік

ОТП Банк виступив Золотим спонсором ІХ Форуму власників та керівників медичних клінік

ОТП Банк виступив Золотим спонсором ІХ Форуму власників та керівників медичних клінік, який відбувся 21 жовтня у Львові.

На заході виступив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, який подякував лікарям за їхню роботу під час війни, засновник і натхненник Форуму Ярослав Заблоцький, очільники провідних клінік, військові психологи, медичні експерти. Головною темою зустрічі стала адаптація медичної галузі до умов війни.

Від ОТП Банку на Форумі виступили начальник управління корпоративних продажів Південної регіональної дирекції Євген Поздняков та керівник проєктів Premium banking Єлена Міллер-Ахмедова.

Євген Поздняков наголосив на стійкості та надійності банку, що має найвищий кредитний рейтинг та входить до трійки найнадійніших банків України, адже сьогодні саме це є найважливішим для будь-якого клієнта. За його словами, банк надав аграріям майже 1 млрд грн кредитів, а до кінця року збирається використати ліміт у 30 млн євро на фінансування власних існуючих та нових корпоративних клієнтів.

Єлена Міллер-Ахмедова розповіла про те, як змінилося преміальне обслуговування під час воєнного стану, про необхідність створення нового концепту у преміальному бізнесі та про переваги, які ОТП Банку забезпечує для преміальних клієнтів, серед яких власники й топ-менеджери з усіх галузей бізнесу, у т.ч. й охорони здоров'я.

Форум власників та керівників медичних клінік є спеціалізованим заходом, який традиційно був містком між бізнесом і медициною. У 2014 році його започаткував доктор медичних наук, професор, практикуючий лікар Ярослав Заблоцький.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація