UA

OTP Bank Helps Ukraine завершив проєкт «Збери дитину-переселенця до школи»

OTP Bank Helps Ukraine завершив проєкт «Збери дитину-переселенця до школи»

У межах благодійного проєкту OTP Bank Helps Ukraine завершено ініціативу «Збери дитину-переселенця до школи». Завдяки зусиллям благодійників і працівників банку було зібрано понад 100 тис. грн, які було спрямовано на придбання осінньо-зимового взуття для дітей з родин переселенців Донецької та Луганської областей, що тимчасово оселилися в селах Панчеве, Каніж та Мартоноша Кіровоградської області. Також працівники ОТП Банку подарували дітям канцтовари, книжки, іграшки, теплий одяг, а банк передав близько 40 комп’ютерів і ноутбуків для навчання школярів.

Крім того, до проєкту OTP Bank Helps Ukraine і збору допомоги переселенцям в селах Панчеве, Каніж та Мартоноша долучилися громадська організація «Gemeinsam für die Ukraine e.V.», БО «Клуб левів міста Києва» та партнер ОТП Банку, благодійний фонд «Благомай». Спільними зусиллями було зібрано й передано теплі речі для дорослих, ліжка з матрацами, ковдри, консерви, медикаменти й корми для тварин. Таким чином, близько 50 переміщених сімей, у яких 36 школярів і стільки ж дошкільнят, серед яких немовлята, своєчасно отримали найнеобхідніше для облаштування побуту і навчання.

Нагадаємо, раніше у межах благодійної ініціативи OTP Bank Helps Ukraine було завершено проєкт із придбання двох апаратів ШВЛ для Першого мобільного шпиталю ім. Пирогова, а також зібрано кошти для закупівлі двох комплектів захисного одягу від рентгенівського опромінення в хірургію Міської клінічної лікарні №6 Дніпровської міської ради.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація





Шановні клієнти,
з 22:00 до 22:30 в офіційних месенджерах Банку проводитимуться планові роботи, доставка повідомлень може відбуватися з запізненням. Телефонні лінії Інформаційного центру працюватимуть у штатному режимі.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності!

×