UA

Серед кращих для бізнесу: тарифний пакет «Лояльний» від ОТП Банку посів третю сходинку рейтингу Bankchart

Серед кращих для бізнесу: тарифний пакет «Лояльний» від ОТП Банку посів третю сходинку рейтингу Bankchart

Тарифний пакет «Лояльний» для корпоративних клієнтів від ОТП Банку увійшов до трійки кращих пакетів для юридичних осіб у відповідному рейтингу, складеному аналітиками сайту Bankchart.com.ua.

Зокрема у дослідженні було проаналізовано послуги РКО для приватних підприємців і підприємств у 19 найбільших українських банків станом на 23.09.2022.

Тарифний пакет «Лояльний» діє для корпоративних клієнтів  АТ «ОТП Банк», які вперше відкрили рахунок у банку. Згідно з його умовами, безкоштовними є: відкриття поточного рахунку клієнта, підключення системи Клієнт-Банк «Click OTPay» для нових клієнтів, відкриття першого рахунку, виконання електронних вихідних платежів в національній валюті та ведення рахунку, що функціонує, протягом трьох місяців з дати відкриття першого рахунку.

Отримати номер рахунку для бізнесу клієнт може протягом 15 хвилин (для клієнтів з простою структурою власності, що мають загальний річний обсяг продажу до 15 млн грн включно за результатами звітного року).

Термін дії тарифного пакету становить три місяці від дати відкриття першого рахунку. Після завершення трьох місяців клієнт автоматично переводиться на інший тарифний пакет відповідно до узгоджених з клієнтом умов обслуговування.

Ознайомитися з дослідженням можна за посиланням.

Щоб відкрити рахунок онлайн, подайте заявку за посиланням

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація





Шановні клієнти,
з 22:00 до 22:30 в офіційних месенджерах Банку проводитимуться планові роботи, доставка повідомлень може відбуватися з запізненням. Телефонні лінії Інформаційного центру працюватимуть у штатному режимі.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності!

×