UA

OTP Group розпочинає співпрацю з 12 стартапами у межах програми Startup Booster

OTP Group розпочинає співпрацю з 12 стартапами у межах програми Startup Booster

5 вересня стартувала пілотна фаза п’ятої програми Startup Booster від OTP Bank, Угорщина, що дає змогу 12 зрілим інноваційним технологічним компаніям, які перебувають на фазі зростання, протестувати свої продукти та послуги. Пілотна фаза триватиме до 25 листопада.

12 компаній з 9 країн - Сербія, Нова Зеландія, Швейцарія, Естонія, Болгарія, Люксембург, Румунія, Велика Британія та Ізраїль - було відібрано з 265 заявок у результаті багатоетапного процесу відбору для запрошення до пілотної фази.

Протягом тримісячної співпраці відібрані команди отримуватимуть підтримку від угорських та міжнародних членів OTP Group, співробітників OTP LAB та визнаних професійних наставників.

«Ми пишаємося тим, що вже п’ятий рік за цією Програмою можемо співпрацювати з нашими партнерами-стартапами над розробкою та впровадженням значущих інноваційних рішень на міжнародному рівні. Згідно з нашою стратегією, цього року ми надавали пріоритет розширенню спектру проєктів у межах Програми продуктами та послугами, що виходять за межі банківських рішень, але й орієнтовані на сталий розвиток. Щорічна активна участь експертів і компаній з різних сфер свідчить про те, що ми на правильному шляху та реагуємо на реальні потреби бізнесу з високим рівнем професіоналізму», – пояснив Андраш Фішер, директор з інновацій OTP Bank, Угорщина.

Кульмінацією акселераційного періоду 30 листопада стане подія Demo Day, на якій стартапи представлять керівництву Групи та партнерам програми отримані практичний досвід та прогрес, досягнутий під час пілотної фази. Команди, які успішно завершать пілотну фазу, перейдуть до наступної шестимісячної фази Програми, протягом якої OTP Group надасть допомогу у впровадженні перевірених інноваційних рішень.

Детальніше про програму можна дізнатися за посиланням www.otpstartup.com.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація