UA

ОТП Банк провів велику благодійну кампанію напередодні зимових свят

ОТП Банк провів велику благодійну кампанію напередодні зимових свят

Напередодні зимових свят ОТП Банк провів велику благодійну кампанію, спрямовану на допомогу дітям.

Зокрема, на початку грудня у головному офісі банку відбувся благодійний ярмарок, який організували самі працівники. Співробітники приготували смаколики, принесли власноруч виготовлені м’які іграшки та новорічні прикраси, покупцями «товарів» стали їхні колеги. Зібрані на ярмарку кошти були направлені на закупку подарунків одразу для двох дитячих закладів. Після цього група волонтерів банку на чолі з HR директором ОТП Банку Крістіною Фехер відвідали Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у с. Хмільниця. Вихованці інтернату отримали солодкі подарунки, фрукти, а також змогли насолодитися новорічним святом, яке для них влаштували герої казки «Холодне серце» – сніговик Олаф та сестри-принцеси Ельза і Анна.

Також волонтери ОТП Банку з подарунками завітали до спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №5 ім. Я.П. Батюка.

«Для нас важливо було не просто допомогти фінансово, хотілося подарувати дітям тепло, турботу і спілкування, адже це набагато важливіше за цукерки й іграшки. Це такі неймовірні емоції – обійняти і поговорити з цією малечею, доброю, світлою, щирою», – поділилася враженнями Крістіна Фехер.

Крім того, із початку грудня ОТП Банк спільно з благодійним фондом Tabletochki запустив особливий проєкт – благодійний онлайн-магазин «Крамниця подарунків», де працівники банку можуть придбати незвичні лоти: день під захистом від бактерій або додаткові сили для боротьби з раком для дітей. Коли покупець сплачує товар, він робить таким чином внесок на рахунок фонду, що вже понад 10 років опікується онкохворими дітьми в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація