UA

OTP Tickets Travel Card від ОТП Банку увійшла в трійку кращих кредитних карток — Простобанк

OTP Tickets Travel Card від ОТП Банку увійшла в трійку кращих кредитних карток — Простобанк

«OTP Tickets Travel Card» – картка для мандрівників від ОТП Банку увійшла у трійку кращих кредитних карток, що оформлюються у гривні. Рейтинг кращих пропозицій склали аналітики сайту Prostobank.ua, які дослідили умови 16 найбільших українських банків.

Ко-брендова картка OTP Tickets Travel Card є унікальною пропозицією, адже її умовами передбачено повернення коштів у розмірі 1% з кожної покупки незалежно від категорії товарів чи послуг і 2% за розрахунки на Tickets.ua. При оплаті замовлень на Tickets.ua держатель картки за рахунок накопичених бонусів може оплатити до 99% від вартості авіаквитків, залізничних та автобусних квитків.

Картка пропонує безліч привілеїв для мандрівників, зокрема, безкоштовне надання її власникам довідки про стан рахунку для виїзду за кордон, відсутність комісії за обслуговування та за конвертацію коштів при розрахунках за кордоном. Кредитний ліміт становить від 1000 до 200 тис. грн, а грейс-період за картою «OTP Tickets Travel Card» складає до 55 днів.

До того ж, OTP Tickets Travel Card – є карткою рівня Platinum з технологією безконтактних платежів Pay Wave і чипом, що забезпечує високий рівень її захисту та усіма привілеями преміальної картки VISA й додатковими сервісами.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація