UA

Володимир Мудрий – новий Голова Правління ОТП Банку

Наглядова рада АТ «ОТП БАНК» рішенням від 02 жовтня 2020 року припинила повноваження Голови Правління Тамаша Хак-Ковача з 30 жовтня 2020 року. Член Правління Володимир Мудрий буде в.о. Голови Правління з 31 жовтня 2020 року і до моменту узгодження його кандидатури Нацбанком.

Тамаш Хак-Ковач продовжить свою кар’єру у межах OTP Group на позиції Голови Правління DSK Bank, провідної фінансової установи Болгарії. Його призначення також підлягає затвердженню Національним банком Болгарії.

Пан Володимир має майже 20 річний досвід роботи у банківській сфері. Свою кар’єру в ОТП Банку розпочав у 2005 році на посаді керівника операційного відділу Волинської філії ОТП Банку, а через рік обійняв посаду начальника операційного відділу АТ «ОТП Банк». З 2008 по 2010 рр. – Начальник Управління операційного супроводження активно-пасивних операцій клієнтів ОТП Банку. З 2010 року очолював АТ «ОТП Кредит». З липня 2012 року  обіймав посаду Члена Правління та  відповідав за бізнес-лінію роздрібного бізнесу.

Закінчив економічний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки за спеціальністю «Фінанси і кредит». Другу вищу освіту здобув у Krannert Business School (США) і Tias Nimbas Business School (Нідерланди), де в 2010 році захистив ступінь EMBA за спеціальністю «міжнародний менеджмент».

«Нове призначення для мене – це честь та відповідальність одночасно. Під керівництвом Тамаша Хак-Ковача ОТП Банк Україна став потужною професійною банківською установою на ринку, що має професійну команду та демонструє надзвичайні результати навіть у кризові періоди. Я вдячний за таку довіру акціонерові, а також маю намір й надалі впроваджувати стратегію розвитку», - прокоментував Володимир Мудрий.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація