UA

FinAwards 2020: ОТП Банк – кращий у номінації ««Найкраща дебетова картка VIP»

FinAwards 2020: ОТП Банк – кращий у номінації ««Найкраща дебетова картка VIP»

Минулого тижня відбулася церемонія нагородження престижної фінансової премії FinAwards 2020 від провідних профільних видань «Мінфін» та Finance.ua.

В номінації «Найкраща дебетова картка VIP» за першість боролися карткові продукти від 13 банків. Під час оцінки карткових продуктів оцінювався:

  • процес оформлення картки;
  • вартість випуску та обслуговування;
  • дизайн;
  • рівень впровадження сучасних технологій.

У номінації брали участь банківські картки класу gold, platinum, infinite, world. Найкращою серед дебетових карт VIP стала картка OTP Black Edition, яка має низку переваг та унікальних пропозицій:

  • персональний менеджер, який на зв'язку 24/7;
  • Premium Line – окрема лінія «живого спілкування» від інформаційного центру ОТП Банку;
  • вигідний курс конвертації при розрахунках закордоном;
  • кешбек до 25%;
  • зручні послуги в аеропорту;
  • безкоштовні аеропортні сервіси Fast Line (приліт/виліт), бізнес-зали MasterCard;
  • програма Lounge Key дозволяє відвідати бізнес-зали аеропортів по всьому світі.

«Нам надзвичайно приємно отримати відзнаку саме у такій номінації, тому що ОТП Банк – знаний гравець та лідер у сегменті обслуговування VIP-клієнтів. Така відзнака – не лише визнання, а знак, що варто перевершувати очікування – і клієнта, і свої професійні», - прокоментувала Ольга Левченко, начальник Управління продажів роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

ОТП Банк також посів третє місце у номінації «Краща кредитна картка VIP».  До того ж Голова Правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач увійшов до п’ятірки кращих банкірів України, під чиїм керівництвом банки ефективно розвивалися і досягнули якісних показників у 2019 році.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація