UA

OTP Bank Plc. шукає нових startup-партнерів

Цієї осені OTP Bank Plc. оголошує про старт третьої міжнародної програми OTP Startup Partner Program. Програма створена для проєктів на пізніх стадіях з готовими для презентації продуктами.

Майбутня програма пропонує ширші можливості для розвитку бізнесу для учасників. Ініціативу розширили до рівня Групи, тобто вперше п’ять дочірніх фінустанов OTP Group також приєднаються до програми.

Мета ініціативи – перетворити якомога більше стартапів на довгострокових партнерів OTP Group після 3-місячного пілотного періоду. Саме тому програму доповнюють 6-місячним тестовим періодом для компаній, що покажуть найкращі результати.

Окрім можливості командам працювати над проєктами, орієнтованими на результати та потреби бізнесу, програма також робить акцент на прискорений розвиток бізнесу завдяки розгалуженій мережі наставників та міжнародним зв’язкам.

OTP Startup Partner Program шукає учасників у наступних категоріях:

  • аналітика та інструменти аналізу даних;
  • клієнтський досвід та обслуговування клієнтів;
  • внутрішня ефективність;
  • інноваційні продукти;
  • банкінг для середнього та малого бізнесу;
  • інші інноваційні рішення, які не підпадають під жодну з перерахованих вище категорій, але пов'язані з банківським сектором.

Заявки оцінюватимуться в три етапи. Після заповнення онлайн-анкети обраних аплікантів запросять на онлайн-співбесіду з представниками відповідних бізнес-підрозділів банку. Найперспективніші претенденти згодом зустрінуться з керівниками Групи у Будапешті на дводенному відборі, що відбудеться в січні 2020 року. Тримісячний пілотний та наставницький період триватиме з початку березня до кінця травня 2020 року.

Результати пілотних проєктів презентують на демо-дні наприкінці травня керівництву банківської групи, а також представникам провідних корпоративних партнерів та інвесторів. Найбільш успішні компанії зможуть продовжувати співпрацю з OTP Group.

Більше додаткової інформації про OTP Startup Partner Program – на веб-сайті www.otpstartup.com.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація