UA

ОТП Банк змушений припинити роботу в Криму

З огляду на неможливість продовжувати подальшу банківську діяльність на території АР Крим, керівництво АТ «ОТП Банк» прийняло рішення з 18 квітня 2014 року припинити діяльність відділень банку в регіоні.

Припинення діяльності відділень прийнято Рішенням Правління АТ «ОТП Банк» № 100 від 15.04.2014. При прийнятті рішення керівництво ОТП Банку керувалося тим, що продовження діяльності фінансової установи в регіоні (АР Крим) стало неможливим внаслідок набуття чинності законів Російської Федерації про функціонування фінансової системи на території Криму, виконання яких суперечить чинному законодавству України.

«Як відомо, ОТП Банк до останнього моменту продовжував повноцінне обслуговування клієнтів в Криму. Хочу завірити наших клієнтів, що ми будемо і надалі виконувати всі свої зобов'язання, встановлені договорами і законодавством України, тільки тепер за допомогою відділень, що знаходяться у інших областях України», - акцентував Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Останнім операційним днем роботи ОТП Банку в Криму є 17 квітня 2014 року. Після цієї дати клієнти, які не звернулися до кримських відділень з питанням закриття рахунків, можуть продовжити обслуговування в ОТП Банку на тих самих умовах на материковій частині України.

Детальніше з усіх питань можна проконсультуватися за телефонами Довідкового центру ОТП Банку 044 490-05-00, 0 800 300-050.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація