UA

Тамаш Хак-Ковач визнаний кращим ТОП-менеджером у сфері фінансів

За підсумками рейтингу кращих топ-менеджерів у розрізі 11 ключових галузей української економіки, опублікованого журналом «Фокус», Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк», визнаний кращим топ-менеджером фінансового сектора.

Переможці рейтингу визначалися в два етапи. Після ідентифікації найбільш значущих для української економіки ринків за їхнім внеском у ВВП країни, серед яких незмінно фігурує і фінансовий, було опитано близько 100 галузевих експертів, аналітиків та учасників цього ринку.

За даними як фінансової звітності, так і оцінки респондентів було зафіксовано багаторазове поліпшення операційних показників очолюваного Тамашем Хак-Ковачем банку. Так, у 2016 році ОТП Банк увійшов до трійки кращих банків за показником прибутковості, зафіксувавши 954,1 млн грн чистого прибутку.

При цьому, куди більш істотними сам пан Хак-Ковач вважає якісні зміни в роботі банку – орієнтовані на результат і задоволення клієнтів бізнес-процеси, поліпшена корпоративна культура, зважена бізнес-модель.

Це вже не перша висока оцінка успіхів Тамаша Хак-Ковача професійним співтовариством. Так, голова правління ОТП Банку став переможцем у номінації «Кращий ТОП-менеджер банку» і срібним призером у номінації «Банкір року» за результатами шостого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України» компанії «Фінансовий клуб». Також, нещодавно Тамаш Хак-Ковач був нагороджений дипломом у номінації «Банкір року» за підсумками 20-го щорічного фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар - 2016» тижневика «БІЗНЕС».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація